Περίεργες εξελίξεις βλέπουμε από την PC hacking σκηνή, καθώς ο γνωστός hacker Voksi της ομάδας REVOLT, υπεύθυνος για πολλά “σπασμένα” παιχνίδια με την Denuvo ασφάλεια, δέχτηκε μήνυση από την εταιρία ασφαλείας σε συνεργασία με τις Βουλγαρικές αρχές.
Μάλιστα η μητρική εταιρία της Denuvo, Irdeto, προχώρησε σε επίσημη δήλωση (την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ) επιβεβαιώνοντας τη φυλάκιση του 21χρονου. Ο ίδιος με δήλωσή του στο reddit, επίσημα ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τη σκηνή και θα προσπαθήσει (με την κοινότητα του αντίστοιχου subreddit) να καταπολεμήσει την Denuvo. Ήδη άλλα μέλη της σκηνής έκαναν βήματα για να κινηθεί νομικά ο 21χρονος.
Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές και στο παρελθόν, σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υπέρ της πειρατείας σε οποιαδήποτε μορφή.
Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!
- Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας επίσης στα Instagram | Twitter
- Κάντε μία εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!