Σε μερικές ημέρες θα αποκαλυφθεί το Project Bluestreak του Cliff Bleszinski, δημιουργό των Unreal και Gears of War. Ο τίτλος είναι υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό, πρόκειται για έναν free-to-play shooter και όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι από το teaser site, μένουν μόλις δύο ημέρες.
Στο site αναφέρεται και ένα άλλο όνομα, το The Shattering, που πολλοί πιστεύουν πως αυτό θα είναι και το όνομα του τίτλου, αλλά ο ίδιος ο Cliff Bleszinski έκανε παρέμβαση μέσω twitter και δήλωσε πως δεν είναι αυτό το όνομα του επερχόμενου τίτλου του.
Από τα ελάχιστα που γνωρίζουμε και έχουμε δει στο PAX East 2015, ο τίτλος είναι ένας old-school arena shooter στα χνάρια του Unreal Tournament, φτιαγμένος στην Unreal Engine 4 και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του κοινού, μιας και η Epic Games ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό το νέο Unreal Tournament.
Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!