Ανοιχτό το παράθυρο για περισσότερα Killzone στο PS4

Το Κillzone έχει πλούσιο background με δυνατότητες για περισσότερα παιχνίδια, σύμφωνα με τον manager director Hermen Hulst σε συνέντευξη που έδωσε στο GameInformer, με την σειρά τυπικά να τελειώνει με το Shadow Fall το 2013. Όμως σύμφωνα με τους ιθύνοντες οι πόρτες δεν έχουν κλείσει για το franchise και ίσως δούμε περισσότερα Killzone παιχνίδια στο τέλος.

Μάλιστα ο Hulst ανέφερε:

To Κillzone είναι πολύ σημαντικό για εμάς και έχουμε πολύ αγάπη για το συγκεκριμένο franchise. Αφήνουμε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον και στο κάτω κάτω ποιος είμαι εγώ που θα πω οτι δεν θα κάνουμε τίποτα;

Να υπενθυμίσουμε πως το Killzone είχε κάνει την εμφάνιση του το 2004 στο PS2 ακολούθησε το Killzone Liberation το 2006 με το Killzone 2 να έρχεται στο PS3 το 2009 με τελευταία το Killzone Mercenaries και το Shadows Fall που ήρθε μαζί με το PS4.

Φυσικά δεν παρέλειψε να πει πως όλη η ομάδα είναι επικεντρωμένη στο Horizon: Zero Dawn το όποιο έρχεται τον Φεβρουάριο του 2017.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα:

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!