Η επιστροφή του Godzilla στο Τόκιο

Η ιαπωνική κινηματογραφική εταιρία Toho κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την νέα ταινία Godzilla με τον υπότιτλο Resurgence Shin Godjira στα Ιαπωνικά.

Η ταινία είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία των Hideaki Anno (Neon Genesis Evangelion) και Shinji Higuchi (Attack on Titan) και θα είναι 29η ταινία του στούντιο με θέμα το αρχαίο τέρας, όπου θα σπάει την παύση της σειράς με την προηγούμενη να είναι στο μακρινό 2004, δηλαδή πριν 12 χρονιά με το Godzilla – Final Wars. Στο trailer, ο ιαπωνικής καταγωγής Βασιλιάς των Τεράτων παρουσιάζεται σε όλη τη δόξα του, να σαρώνει κτίρια και να τρέπει τους κατοίκους του Τόκιο σε φυγή για άλλη μια φορά.

Godzillaresurgence

Το trailer βέβαια είναι εξ’ολοκλήρου στα Ιαπωνικά, αλλά δεν υπάρχει διάλογος, έτσι δεν θα αισθανθείτε σαν να μην καταλαβαίνετε κάτι. Είναι όλα οπτικά, με φόντο μια δυσοίωνη μουσική και το ξεχωριστό διατρητικό βρυχηθμό του Godzilla.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου στην Ιαπωνία και μέσα στο Φθινόπωρο στην Βόρειο Αμερική.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!