Μποϊκοτάζ οργανώνουν οι παίχτες του For Honor

Οι παίχτες του For Honor, θέλησαν να δείξουν την δυσαρέσκειά τους για την τρέχουσα κατάσταση του παιχνιδιού με την οργάνωση μποϊκοτάζ στο παιχνίδι. Η Ubisoft δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται για τους online server της και τις υπηρεσίες της. Έτσι λοιπόν αν έχετε και εσείς πρόβλημα με για την κακή επικοινωνία με τους Servers του παιχνιδιού, αν νιώθετε ότι δεν ακούγεστε στο community ή ακόμα και αν πιστεύετε ότι οι Peacekeepers είναι overpowered τότε μπορείτε να πάρετε μέρος σε διαμαρτυρία. Με ποιόν τρόπο; Πολύ απλά δεν θα παίξετε το For Honor προκειμένου να περαστεί το μήνυμα στους Developers.

Το blackout το πρότεινε ένας παίχτης εν ονόματι jbaayoun και ενδέχεται να λάβει υπόσταση στις 3 Απριλίου από τις 3 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ. Πολλά προβλήματα έχουν εμφανιστεί στο παιχνίδι όπως είναι η ανισότητα μεταξύ των κλάσεων, κακό matchmaking, συχνές αποσυνδέσεις και προβλήματα με τους server τα οποία έχουν επιδεινωθεί λόγο της έλλειψης άμεσης επικοινωνίας με την Ubisoft.

honor333

Μιλώντας για επικοινωνία, ένας εκπρόσωπος της Ubisoft απέστειλε τη δήλωση ως απάντηση στο προτεινόμενο blackout.

Η ομάδα μας έχει επίγνωση των ανησυχιών που εκφράστηκαν στο Reddit και θα αντιμετωπιστούν τα σημεία που η κοινότητά μας έχει δώσει. Εκδώσαμε μια ενημερωμένη έκδοση του τίτλου σήμερα το πρωί, έχει αυξηθεί το εισόδημα χάλυβα για τους παίκτες καθώς και έφερε πίσω έναν από τους δύο Viking χάρτες. Η ομάδα θα φιλοξενεί ένα live stream στο Twitch την Παρασκευή στις 1:00 μ.μ. θα απαντήσουν σε όλες τις  ερωτήσεις σχετικά με την εξισορρόπηση των χαρακτήρων, θα μιλήσουν για διορθώσεις σφαλμάτων και πολλά άλλα. Το stream θα είναι ζωντανά στο https://www.twitch.tv / forhonorgame.

Αντιμετωπίζετε και εσείς τέτοια προβλήματα με το παιχνίδι; Θα λάβετε μέρος στο μποϊκοτάζ; Περιμένουμε την άποψή σας. 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!