Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Το The Wonderful 101 κυκολοφορεί στο WiiU

W101_key art

Ο Πλανήτης Γη είναι υπό απειλή για μια ακόμα φορά από μια εξωγήινη εισβολή και οι κάτοικοι αναζητούν έναν ήρωα που θα τους σώσει. Προετοιμαστείτε να ενωθείτε με την τον Wonder-Red και 100 άλλους Wonderful Ones όταν το The Wonderful 101 έλθει στο Wii U στις 23 Αυγούστου!

Ανεπτυγμένο από την PlatinumGames με μια ομάδα που περιλαμβάνει τον παραγωγό Atsushi Inaba και τον σκηνοθέτη Hideki Kamiya, αυτό το fast-paced action adventure game σας βάζει να αναμετρηθείτε με τους GEATHJERK, σατανικούς εξωγήινους που είχαν αποτραπεί στο παρελθόν από την προσπάθεια να κατακτήσουν την Γη, αλλά έχουν επιστρέψει για να τελειώσουν την δουλειά!

Στο The Wonderful 101, ελέγχετε μια ομάδα από μυστικούς ήρωες που έχουν εγκαταλείψει τις κανονικές τους ζωές για να σώσουν τον κόσμο σε μια περίπτωση ανάγκης. Ο Will Wedgewood είναι ένας δάσκαλος στο Blossom City Elementary School, αλλά σε πολλούς είναι γνωστός ως Wonder-Red, ταλαντούχος νεαρός που παρέχει μυστικά πολεμικές υπηρεσίες και σύντομα θα γίνει αρχηγός των The Wonderful 100. Σε αυτή την ξεχωριστή ομάδα συμμετέχει και ο Eliot Hooker, ντετέκτιβ στο Los Angeles Police Department στην καθημερινή του ζωή του, και ο άνθρωπος πίσω από την μάσκα του Wonder-Blue.

WiiU_W101_LogoBack

Κάθε ένας από τους βασικούς χαρακτήρες των The Wonderful 101 χαρακτηρίζεται από τις Unite Morph δυνάμεις, που τους επιτρέπουν να μεταμορφώνουν μια ομάδα από ήρωες σε αντικείμενα, όπως μια γιγάντια γροθιά που ονομάζεται Unite Hand, μια ισχυρή λεπίδα με την ονομασία Unite Sword, ή ακόμα και ένα πυροβόλο γνωστό ως Unite Gun. Όλες οι δυνάμεις Unite Morph γίνονται ακόμα πιο ισχυρές ανάλογα με τον αριθμό των ηρώων που συμμετέχουν κάθε φορά, γι’αυτό να έχετε πάντα το νου σας για κατοίκους της πόλης που ζητούν απεγνωσμένα “Βοήθεια!” – η προσθήκη τους στην ομάδα σας θα την ενδυναμώσει καθώς πολεμάτε τους εισβολείς GEATHJERK!

Μέσα στο παιχνίδι, το χειριστήριο Wii U GamePad λειτουργεί ως κατευθυντήριος άξονας για τους ήρωές σας. Ζωγραφίζοντας σχήματα στην οθόνη αφής μπορείτε να δημιουργήσετε Unite Morph powers, και ένα menu που εμφανίζεται πάνω στην οθόνη σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιος ήρωας θα είναι ο αρχηγός της ομάδας σας. Ακόμα, το Wii U GamePad λειτουργεί σαν τα μάτια σας όταν μπαίνετε σε κτίρια, με την δράση να μεταφέρεται στην οθόνη αφής και την χρήση των motion controls να μπαίνουν στο παιχνίδι με σκοπό να βλέπετε τριγύρω.

Μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε αποστολής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα O-parts που έχετε συλλέξει για να αγοράσετε πρόσθετες δυνάμεις και να ενδυναμώσετε το οπλοστάσιό σας σε μυστικές βάσεις που ονομάζονται Wonderful Marts. Από το Unite Guts, μια βασική αμυντική κίνηση που καλύπτει τους ήρωες με μια άφθαρτη προστασία, στο Unite Spring, που μετατρέπει τους ήρωες σε ένα ελατήριο που τους επιτρέπει να ελιχθούν γρήγορα ή να αποφύγουν επιθέσεις, αυτές οι πρόσθετες ικανότητες θα γίνουν διαθέσιμες όταν αντιμετωπίσετε κάποια από τα πιο απειλητικά μέλη των δυνάμεων GEATHJERK.

WiiU_W101_WBlue_Slash

Εκτός από το συνηθισμένο single-player Story Mode, τα Wonderful Missions δίνουν σε εσάς και σε μέχρι και τέσσερις ακόμα άλλους παίκτες την δυνατότητα να παρακολουθήσετε πως τα σκορ σας συνδυάζονται μεταξύ τους καθώς μάχεστε την εξωγήινη εισβολή σε διάφορα στάδια. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία capture για να κάνετε post τα screenshots σας στο Miiverse και να επιδείξετε τα μοναδικά σας επιτεύγματα.

 Γνωρίστε τους Wonderful Ones και αποκρούστε την επιχειρούμενη εισβολή στην Γη από τους GEATHJERK όταν το The Wonderful 101 κυκλοφορήσει στο Wii U στις 23 Αυγούστου. Ετοιμαστείτε να ξεδιπλώσετε τις εντυπωσιακές Unite Morph δυνάμεις, να στρατολογήσετε κατοίκους στην ομάδα σας με τους super-heroes και ανακαλύψτε πως η δύναμη τους πλήθους είναι το κλειδί στην επιτυχία!

Απέκτησε τους διπλούς πόντους Nortec Club που επιβραβεύει η προ-παραγγελία πατώντας εδώ.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!