Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Αναβαθμίζονται τα Xperia Z1 και Z Ultra σε 4.3 JB

samsung-galaxy-s3-android-4-3-aggiornamento-jelly-bean-italia-europa-usa-situazione-novit-settimana

Την προτελευταία έκδοση Android, 4.3 Jelly Bean, είναι σε θέση να “γευτούν” δύο από τις πιο πρόσφατες συσκευές της Sony. Η τελευταία ναυαρχίδα της εταιρίας, Xperia Z1 και το πρώτο “phablet” των Ιαπώνων, Xperia Z Ultra. Η διάθεση της αναβάθμισης ξεκίνησε ήδη αν και θα πρέπει να κάνετε υπομονή για να φτάσει και στο δικό σας smartphone αφού σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έρχεται σε όλους ταυτόχρονα. Η Sony έπεσε μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχε ορίσει για αναβάθμιση μερικών συσκευών μέσα στο Δεκέμβρη και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και τα επόμενα. Εδώ μπορείτε να δείτε ποιες συσκευές θα αναβαθμίσει η εταιρία.
Το συγκεκριμένο major update φέρνει πολλές βελτιώσεις σε απόδοση και μικρές αλλαγές στο UI ενώ και οι “μαμά” εφαρμογές της Sony (Album, Movies, Walkman, μηνύματα, small apps και λοιπά) έχουν βελτιωθεί προς το καλύτερο. Για το Xperia Z Ultra, πέρα από τις προαναφερθείσες αλλαγές, θα υπάρξει και η προσθήκη Smart Social Camera που υπάρχει ήδη στο Z1 και υποστηρίζει πολύ χρήσιμες λειτουργίες. Αναλυτικά μπορείτε να τις δείτε εδώ.
Καλά νέα για τους κατόχους και ελπίζουμε σταδιακά να αναβαθμιστούν και οι υπόλοιπες συσκευές. Μην ξεχνάτε ότι στις αρχές του νέου έτους θα απολαύσετε και την πολυαναμενόμενη KitKat όπως έχει δεσμευτεί η Sony.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!